6 Votar

Nuevos Citroen C4 Picasso de la Policía Nacional

12 Publicado por Rubén el 27 de febrero de 2008

Citroen C4 Picasso Policia Nacional
La Policía Nacional por fin cuenta entre sus filas con las nuevas unidades del Citroen C4 Picasso, que irán sustituyendo poco a poco a los vetustos Citroen Xsara Picasso. Si bien la Policía Nacional aún sigue adquiriendo unidades de stock del modelo antiguo que se acaban de entregar con la nueva decoración. Esta nueva decoración destaca por la omnipresencia del azul oscuro y la casi desaparición del blanco, y a diferencia de las anteriores unidades, la decoración está pintada, no son láminas superpuestas.

He tenido la oportunidad de ver una unidad de los nuevos C4 patrullando de noche y da una sensación espectacular con la pintura tan oscura y las sirenas tipo led. Si bien es cierto que aunque éste no sea un mal modelo, me parece más indicada una berlina media para cumplir como vehículo policial antes que un pequeño monovolumen.


Citroen C4 Picasso Policia Nacional

Hay 12 comentarios

Avatar
#1 Escrito por JuanFer el 27 de febrero de 2008 a las 7:57 pm

Está chulo el buscador, muy útil :)

Avatar
#2 Escrito por Futura Policia el 28 de agosto de 2008 a las 3:54 pm

Hola, muy guapo el cochecito, a ver si con suerte a partir de Enero estoy conduciéndolo en mi destino. Ese color azul oscuro le da mucha seriedad al cuerpo. Felicidades por la web y la info, que currada!!!!

Avatar
#3 Escrito por nn el 27 de noviembre de 2008 a las 10:44 pm

Los policias estan de fiesta con estos autos ,, quisiera ser policia!!

Avatar
#4 Escrito por john garcia navarro el 26 de diciembre de 2008 a las 6:02 pm

un buen carro

Avatar
#5 Escrito por lahcen el 25 de marzo de 2009 a las 9:53 pm

hola buenas estos cros son buenos agradesco ha la aturidad y al cuerpo nacional de polecia

Avatar
#6 Escrito por lahcen el 25 de marzo de 2009 a las 9:57 pm

hola buenas estos cros son buenos agradesco ha la aturidad y al cuerpo nacional de polecia que esta en este si elcuerpo naciona de para poeturia del text

Avatar
#7 Escrito por yassyne el 3 de mayo de 2009 a las 12:31 pm

hola buenas agradesco al cuerpo nacional de polecia me gustarea alguan dia entrar en el cuerpo por que hacen buena labor y trabajo ha todo el pais de españa

Avatar
#8 Escrito por ali el 19 de marzo de 2010 a las 10:25 pm

buena labor de polecia naciola salav vida de todos

Avatar
#9 Escrito por Open el 17 de agosto de 2014 a las 4:50 am

El passat dindevres vaig anar a sopar amb uns companys de professif3, eren uns 12. Pre8viament havedem negociat un menfa tancat de 20€ amb el que vam quedar mes que contents no nome9s x la quantitat sinf3 tambe9 per la qualitat de la cuina, de la presentacif3 dels plats i del tracte del personal.Ens van oferir tres entrants per compartir que xonsistia en:- amanida te8bia de formatge de cabra amb maduixes.- calamars a la romana ( super frescos).- timbal de baldana, plat tedpicament tortosed qe ens va encantar tant als que erem de Tortosa con a la gent que va venir de fora. Despres vam menjar un segon plat a elegir entre:- llenguado a la salsa se bolets.- confit d’e0nec.Tant els que vam menjar un plat comL’altre els vam trobar bonedssims! Finalment en lloc de fer postre vam pactar amb l’ama del restaurant si ens podien fer un pasteds i la veritat es que ens van acceptar la proposta i el pasteds estava bonedssim. Aquest menfa ens va costar 20€/ persona i ame9s tb incloefa: pa, cafe8s i infusions, vi de la casa, aigua i cava. Realment tot un luxe, vam quedar tant satisfets que aquest proper dissabte hi tornem x dinar. Pd: ens van situar una taula gran i quadrada que va fer possible que tots ens pogue9ssim veure i xerrar tranquil-lament, vam agrair-hoPq era un sopar de feina i ens va ser mes fe0cil la conversa. A me9s la taula estava dintre del reservat del restaurant que oferia un clima edntim ideal x parlar de feina! Tot un luxe! 100% recomanable!

Avatar
#10 Escrito por Khalil el 22 de febrero de 2015 a las 2:32 am

En el nostre cas tambe vam elsoclir un menu de 20€ que consistia en:2 plats a compartir:- Pernil salat i formatge amb pa amb tomquet.- cassoleta de sepia amb una salsa extraordinaria (cal dir que la sepia estava molt tendra). I despres un plat a elegir entre>- entrecot a la plantxa o amb salsa roquefort,- costelletes de corder,- peixet rebossat- rodavallo a la plantxaLes postres, fruita del temps variada amb xocolata fondue.cafes, infusions, vi, aigua, pa inclos amb el preu. A mes, vam poder sopar al reservat, vam estar molt agust… com a casa!El recomano 100%.

Avatar
#11 Escrito por Uriel el 3 de abril de 2015 a las 8:53 pm

That takes us up to the next level. Great potsgni.

Avatar
#12 Escrito por Harni el 3 de mayo de 2015 a las 4:11 am

El restaurant coptma amb un parell de reservats per a gaudir amb me9s intimitat les seves receptes.Les dues vegades que hi he anat he estat per celebrar uns aniversaris especials, sobretot el darrer, i en ambdf3s vam estar al reservat.La cuina e9s mediterre0nea amb la millor selb7leccif3 dels productes de mercat.En aquest restaurant te9 un reservat per a un gran aforament i inclfas pots tancar un menfa.

Escribe un comentario